tisdag 6 december 2011

Bra-i-magen-jobb.

I höst har jag, förutom att försöka färdigställa manuset, även arbetat med ett projekt som betyder mycket för mig: Give Hope för Barncancerfonden.

Där har jag skrivit alla texter till hemsidan, banners, tv-reklam, shoppen osv. Ett fantastiskt projekt eftersom vi sprider hopp och skapar något nytt: att shoppa på Facebook. Något som vi är först med i Sverige! (Men som redan är vardag i bland annat USA.)

Och framförallt för att det känns så otroligt bra i magen att få vara med och bidra i den viktiga kampen mot barncancer och för familjer som kanske kommer ha en ganska kämpig jul.

givehope.se kan du köpa julklappar och presenter, t ex presentkort från Bauhaus, Ur&Penn och Interflora, ett vackert halsband, glass, choklad, godis, tårtor eller varför inte en spellista. Så hjälper du Barncancerfonden i sin strävan mot en värld där barncancer inte är något att oroa sig för.

Titta gärna in!

Shoppen ligger i ett Facebook-format, men du behöver inte ha Facebook för att handla.

Roligast var att skriva texten för spellistorna: Himmelskt kär, Arg (men det går över snart), Krya, krya, Soffhäng och God Jul – som du kan skicka till en vän.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar